Bristol

I Lördags tog jag, Tintin, Nica och Jennie vårt pick & pack och drog till Bristol över dagen. Hela dagen var så komiskt vi skrattade i princip hela tiden. Vi, tillsammans med ca 130 andra personer, åkte med någon slags väldigt oorganiserad organisation i en väldigt trång buss till Bristol. Väl där så gick vi tillsammans upp till bron som är typ ett utav Bristols enda kännetecken. Vi blev en välfotograferad och utpekad grupp vilket kanske inte är så märkligt när det helt plötsligt kommer ett människorstim och ska gå över gatan.
Efter att vi kollat på bron, gått ut på bron, blivit utskällda av en arg man som jobbade på bron och blivit lämnade i sticket av våra organisatörer så lyckades vi tillsist ta oss ner till vattnet med den halvan av gruppen som fortfarande följde efter våra "ledare". Många hade här brutit sig loss för att upptäcka Bristol på egen hand.  Här spanade vi på färgglada hus, båtar samt väntade medan ca 20 personer skulle handla glass av en glassbil, på en utav organisatörernas initiativ. Han köpte en glass, så många andra ville köpa glass. Monkey see monkey do. 
När vi vid halv två spenderat väldigt många timmar utan mat och organisatörerna bestämde sig för att vi skulle vandra upp för ett berg (som visserligen hade vacker utsikt, men GAAAH) samt inte verkade ha någon lunchpaus i sikte så bestämde vi oss för att bryta oss loss från den lilla klungan av folk som fortfarande följde organisatörerna för att hitta en toalett samt äta lunch. 
När vi ätit var det egentligen bara att vandra mot bussen för hemresa, så vi tryckte ihop oss i den otroligt trånga bussen igen. Den hade alltså två rader med säten (precis som en vanlig buss), bara det att på ena sidan var det två säten (som vanligt) och på andra sidan var det tre för att fler personer skulle kunna tryckas in. Sätena var dessutom ca 40 cm breda så att halva rumpan stack utanför kanten. Inte det bekvämaste jag varit med om, men inte heller det mest obekväma. Men där spenderade vi 3 timmar bland högljudda och barnsliga spanjorer innan vi tillslut var framme i London igen. 
Vi avslutade inte kvällen där dock, utan vi tog oss till Camden och hittade en mysig bar/club där vi drack lite gott, pratade och skrattade innan vi dansade i några minuter med våra jackor och ryggsäckar bland alla uppklädda människor innan vi åkte hem för att sova. Efter 17 timmar ute var jag ganska sliten om vi säger så. Men ack så kul vi hade!