Vinterskor!

Igår så åkte jag och min moster på äventyr i Eskilstuna. Jag var i stort behov av nya skor och passade därför på att gå in på skopunkten för att spana! Jag hade egentligen hittat ett par andra skor på internet som jag hade tänkt köpa, men när jag provade dom så kändes det bara inte rätt. Jag gick runt lite mer i affären och hittade då dessa kängor som jag förälskade mig i. (jag vet att det inte är äkta dr martens, men jag bryr mig inte) Vi var inte bara och shoppade, men resten av äventyret får ni vänta med att läsa om!

Stockholm + Norge = ♥

Just nu sitter jag i min mosters soffa i Stockholm och njuter av mitt höstlov! Åkte tåg hit idag och ska spendera helgen här innan jag åker till Norge för att spendera en vecka tillsammans med min pojke! Kan inte ens börja beskriva hur mycket jag saknar honom just nu. Dessa bilder passade jag på att ta i eftermiddags innan jag åkte mot Stockholm. Kände att jag ville dela med mig av årets första snö!!!! Och ja, jag älskar snö.
Denna gång ska jag åka tåg till Norge, och det kommer ta några timmar. Därför får ni gärna komma med film och serieförslag så att jag har något att göra under resan! Eftersom att jag förmodligen kommer att ha ganska mycket att göra under de närmsta 10 dagarna så kommer jag förmodligen blogga ännu mer sällan än vanligt. Önskar dock er alla ett härligt höstlov/jobbvecka/skolvecka/ledighet eller vad ni nu kommer ha :)

Drömfångare.

Denna vackra skapelse gjorde jag med mina bara händer igår eftermiddag! Jag och min mamma var som sagt i Avesta i lördags, och då hittade jag ett "drömfångar-kit" för 10:- på Pickaboo! Man fick alltså allt material man behövde för att göra den, och sedan fanns det också en beskrivning på hur man skulle göra, men den kollade jag inte ens på. Ville göra min egna design! Jag är besatt av drömfångare och har i min lägenhet just nu 3 stycken, var av 2 är gjorda av mig. Den tredje fick jag av min superbästa kompis när hon kom hem från Grekland för några veckor sen. Kan bara inte få nog. Jag blev iallafall väldigt nöjd med slutresultatet!