missekatt

Min lilla (läs: supergamla) (dvs 13 år gamla) (dvs 68 kattår gamla) (dvs ett år äldre än min mormor-gamla) misse har gått och skaffat sig lampskärm. För han var dum och fightades med en annan katt. Så han får skylla sig själv lite. Det jobbiga är ju att vi måste bråka med mediciner.. suck. Tur att han är så söt att det blir värt det.

Harry Potter: The exhibition

igår road tripade jag med en fin vän ner till Norrköping, en resa på a 3 timmar, för att gå på Harry Potter the exhibition. Vi underhöll oss med att lyssna på P3 och leka hästleken, som jag självklart förlorade eftersom att jag körde. Säger vi. Är man ett hängivet HP-fan som jag själv är så är det rena drömmen. Finns knappt ord. Köpte med mig en Gryffindor-halsduk hem som förmodligen kommer bli vinterns mest använda plagg. Can't wait!
 
Det var första gången jag körde så lång utan att ha min mor med i bilen, och det gick förvånansvärt bra. Förutom några små missöden. Men både passagerare och bil kom hem hela och rena, och det är väl huvudsaken, eller? Minnesvärd dag så att säga.

söthetsdöden

för några veckor sedan tog jag en tripp till min mosters sommarstuga. Jag och den söte svarta lilla vovven som jag blev förste hundvakt åt tog tåg (och eftersom att vi åkte med SJ fick vi även byta till buss, såklart) ner i den höga värmen, och stannade där i några dagar. Grannarna hade skaffat sig valpar, och det är ju så att man dör söthetsdöden. Hundar kan vara bra söta, men gott luktar dom inte.