stjärnfotografering

Dagen innan julafton så gick jag tillsammans med min moster ut för att fotografera den otroligt stjärnklara himlen. Blev ganska stor skillnad mot förra gången jag försökte. Har dock lite problem med att få till bra upplösning på bilderna när de ska ut på bloggen. Hur jag än gör blir det inte helt bra. Så om någon där ute har något bra tips; berätta gärna! Jag blev ändå otroligt nöjd med dessa bilder, och det var en väldigt rolig fotografering!
 

Corgi

I lördags var jag ut med en vän på en långprommenad, och hon tog med sig sina fantastiskt söta hundar som jag fick äran att fotografera lite. De hade så korta ben att de fick kämpa sig igenom snön på vissa ställen eftersom att snön var ca 30cm och deras ben kanske 15cm. Stackarna. Men det gick bra ändå, och om de var hälften så trötta som jag var när de kom hem så spenderades nog resten av dagen i drömmarnas värld, typ.

Tävlingsbidrag

Favorit i repris. Min fina lilla (läs: gamla) katt!
 
Detta är mitt bidrag till Annies fototävling som är ett samarbete med bland annat kamda.se. Jag skulle vid eventuell vinst köpa mig detta stativ eftersom att jag efter väldigt många år av fotograferande fortfarande inte har något stativ!