Dag 2 - Seven Sisters

BRIGHTON

I lördags tog jag mig ner till Brigton tillsammans med Tintin. Jag låter bilderna tala för sig själva, för i princip allt vi gjorde var att gå runt och säga "ooh" och "aah" till allt fint som finns där nere.
 

allt som saknas är toblerone

Jag spenderar mer tid på tåg än sömn nu för tiden. I helgen åkte jag ut till Tintin och spenderade en natt deras mansion. Varje gång vi träffas så upptäcker vi fler och fler märkliga saker vi har gemensamt. Alltid skönt att ha någon som kan relatera till ens mystiska egenskaper och funderingar. 
 
För ett par dagar sedan fick jag en kommentar som löd: Hej, jag går sista året på gymnasiet och funderar på att åka som Au pair efter studenten. Åkte du med en förening eller själv? Och hur gick hela processen till? Kör du bil i London?
 
Jag behöver (lyckligtvis) inte köra bil. Jag fick prova ett par gånger dock, och har aldrig någonsin fruktat för mitt liv så mycket som jag gjorde då. No joke. Och jag har blivit jagad av en elefant. Det säger en del. 

Jag åkte genom STS, och mer om det kan du och ni andra läsa här och här. Efter att du blivit antagen och skickat in alla ansökningshandlingar så kan familjer börja höra av sig till dig, och så får ni göra upp om hur/när ni vill prata och ställa frågor till varandra. För mig så tog det väldigt lång tid att hitta en familj, och jag tror inte att jag skrivit om min "hitta en familj"-resa här på bloggen faktiskt. Någon som är intresserad av att läsa om det? Ja? Nej? Kanske?