En ledig fredag

Jag blivit för slö för att släpa kameran med mig överallt, men eftersom att mobilen följer med så har jag alltid bilder att dela med mig av. 
 
Idag tog jag mig iallafall till Bromley för att kolla efter någonting rosa att ha på mig imorgon. "Varför ska du ha på dig något rosa imorgon?" tänkte ni förmodligen inte, men jag tänker berätta iallafall. Imorgon ska jag nämligen springa Cancer Research UK's Race for life som är ett välgörenhets/insamlings-lopp för kvinnor. Alla kommer att ha på sig rosa, och jag kan ju inte vara sämre själv. Gick omkring i lite olika affärer tills jag tillslut hittade ett träningslinne på Primark för ynka £4, så jag slog till och tog mig sedan till Starbucks för att fira. Läste lite bok, drack lite te, lyssnade lite podd. Nu ska jag spendera resten av kvällen i sängen med film. Uppladdning av klass om ni frågar mig. 

Favorit i repris


Idag körde vi på en likadan dag vi hade senast det var half rerm. Vi tog bussen till simhallen, plaskade ett tag och tog oss till Costa för en fika efteråt. Jag valde ett te med smak av Citrus & Ginger, och jag skojar inte när jag säger att det är det starkaste téet jag har druckit i mitt liv. Det brände lika mycket i munnen som en perfekt klick med wasabi på en bit sushi. Men det var gott! Annars har vi mest njutit av solen, haft simskola för myror och hoppat studsmatta. Trevligt med små äventyr ibland!

Bank holiday


Det är bank holiday igen här i England, så jag fick en extra ledig dag idag. Lika så bra, för denna vecka är det half term break. Igen. Helt sjukt hur ofta de har ledigt här. För mig innebär det iallafall heldagar med jobb, dvs 7:30 - 17:30, medan ca alla andra au pairer jag känner har en vecka med ledighet att se fram emot. Inte avis. Inte avis alls. Och jag har blivit sjuk. Igen. Men här ska det inte deppas, nu kör vi!