Sista helgen


Igår mötte jag upp Tintin i London för en sista heldag. Vi började med en lååång brunch innan vi anslöt oss till folkmassorna på Oxford street för lite shopping. Fy sjutton vad det regnade. Under hela mitt år här har det aldrig regnat så mycket när jag varit ute. Tack för det avslutet liksom. När vi kände oss färdiga med Oxford street tog vi oss vidare till Covent garden och gick runt lite. Det är nog ett utav mina favoritområden i London. Så himla mysigt. När det var dags för ännu mer mat så bestämde vi oss för att äta på Byron. Eller ja, jag har pratat om att äta där ett bra tag nu för att min kändis-crush älskar Byron. So Jack, if you ever see this, I love you. Just marry me already. 
Efter maten vandrade vi ner mot vattnet så att jag skulle få säga hejdå till London eye och Big ben från min favoritbro, men det var kallt och det blåste, så vi gick snabbt ner igen. Vi hamnade vid ett rullskridskodisko där vi satt pinsamt länge och kollade på människorna som åkte innan vi sa hejdå och gick skilda vägar. Idag har jag i princip bara packat, ätit, tränat och hängt med min värdfamilj, för imorgon smäller det. Tack alla människor som gjort det här året bäst. Är evigt tacksam.

Ett tu tre
I onsdags tog jag mig till Sevenoaks under mina lediga timmar. Som alltid när jag ska åka tåg så var det stora förseningar på grund av ett trasigt tåg som stod stilla någonstans. Jag tog mig iallafall fram och började genast spatsera mot Knole park. Det har kommit att bli en utav mina favoritplatser härikring. Milslånga vägar i ett otroligt vackert landskap. När jag vandrat en stund satte jag mig ned och åt lunch tillsammans med hjortarna.  Efter Knole park vandrade jag runt lite i Sevenoaks innan jag tog ännu ett försenat tåg hem. 
 
Igår hade jag en till vardaglig vardag. Det regnade så mycket under dagen att jag knappt ville kolla ut genom fönstret. Idag hade jag ännu en vardaglig vardag. Under kvällen följde jag dock med till badhuset för att vara moraliskt stöd under O's simlektion. O brukar alltid vara well behaved när jag är i närheten, så var en kombinerad hejaklack och ordningsvakt, typ. 
 
Sedan vi kom hem har jag packat, packat, packat och packat. Packat i, packat ur, packat hit, packat dit. Helt sjukt hur mycket mer saker jag ska ha med mig hem än vad jag hade med mig hit. Och då har jag redan tagit med lika mycket saker hem en gång när jag åkte hem över jul. Vet ej hur detta kommer gå. 

En vardaglig vardag
En helt vanlig dag. Jag hade så himla svårt att kliva upp imorse, trots att jag fått 9 timmars ostörd sömn. Kanske var det som var problemet. 
Efter att jag tagit O till skolan så hade jag en del hushållssysslor att ta tag i. Tvätt, disk, dammsugande. Stack ut på en springtur. Lunch. Slappa. Hämta. Leka frisör. Tv-mys. Det är ungefär så mina vardagar har sett ut det senaste året. Då och då sticker jag ut på äventyr, men mina vardagligaste vardagar ser ofta ut på det här viset. Iallafall när det är inneväder, vilket det är ca 9.5 av 10 dagar. Förutom i somras. Vi hade en så otroligt härlig sommar i år, så jag spenderade extremt många timmar ute i solstolen med en bok. Lyckades få till en rätt skaplig bränna i år eftersom att jag var ute i princip hela tiden, men för tillfället ser det ut som att min kropp blivit doppad i vetemjöl. Harry Potter blir mitt sällskap ikväll. Klagar inte. Hejs.