Bromley

I förmiddags tog jag tåget in till Bromley för att shoppa lite. Vädret var som vanligt inte på min sida, utan det blåser som tusan och regnar ute. Som vanligt helt enkelt. Efter ett tag blev jag tvungen att springa in på ett café och köpa mig en varm choklad för att inte frysa ihjäl.
Hade lite småsaker jag behövde köpa samt lite småsaker som jag ville köpa. Nagellacksborttagning. ögonbrynsfärg, en ljusslinga och en bok bland annat. Såg ingen bokaffär när jag vandrade längs huvudgatan, men hittade en väldigt trevlig second hand-affär där jag köpte hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, fast på engelska såklart. Det är helt sinnesjukt hur mycket billigare det mesta är här jämfört med Sverige. Jag åt lunch för £3 vilket i Sverige hade kostat mig säkert 60 kronor, minst. Och Primark, jag är frälst. Den gråa stickade tröjan kostade mig £5 och min nu mer vackraste ägodel, min Hogwarts-tshirt, kostade £6. Jag älskar England. 

Fredag


Gårdagskvällen gick inte som planerat och slutade med en väldigt missnöjd unge. En unge som bestämde sig för att hon minsann skulle stanna hemma från skolan idag. Min lediga dag blev alltså en barnvaktsdag. Har bland annat ritat oändligt många labyrinter och haft skid-VM i vardagsrummet. Det är ju dock en utav anledningarna till varför jag är här, för att lösa situationer som annars skulle vara svårlösta. Den där ungen är ju mitt jobb, och hon är en bra unge 95% av alla gånger vilket jag är oerhört tacksam för. Ser ändå fram emot att inte behöva ställa klockan imorgon, trots att jag vaknar innan klockan varje dag. Nya tag nästa vecka. 

Bättre en vass Kalla än kass valla

Idag blev jag äntligen helt färdig med naturkunskapen, så nu har jag ett betyg och fler möjligheter. I förrgår lyckades jag även efter väldigt många om och men öppna ett bankkonto. Skönt att äntligen få det fixat!
 
Detta är min första riktiga jobbvecka, så just nu försöker vi hitta rutiner som fungerar. Har dagarna till att göra vad jag vill, men har egentligen inte jättemycket att göra. Håller mig hemma, myser med lite te och njuter av ensamheten. Har följt VM och önskar att jag hade kunnat vara där. Alltså HEJA SVERIGE, två guld på två dagar! Blir lycklig i hela kroppen!