Cereal killer & pride

Efter flera omgångar med planändringar så mötte jag i lördags upp Tintin, Isabell och Madeleine för att prova på Cereal killer café i Camden. Jag blev inte missnöjd om vi säger så. Jag ÄLSKAR att äta flingor. Jag lider ofta av svårt beslutsångest, och denna lördag var inget undantag. Herregud va mycket olika flingor det fanns att välja mellan. Och olika toppings. Och olika mjölk. Det ett himla mysigt ställe. Istället för att sitta i en stol så satt jag i en säng. Händer inte speciellt ofta när en är ute och äter kanske. 
Efter detta så tog vi oss till Trafalgar square för att ansluta oss till London Pride. Stämningen och vädret var på topp, och jag blir så fantastiskt glad av att se och känna all kärlek som uttrycks och firas. Love wins.

Olyckor kommer alltid i tre

De senaste veckorna har varit minst sagt otursamma, på alla möjliga plan. Här hemma har det nog varit värst. Förra veckan råkade ett smartskaft (läs: jag) göra brännmärken på heltäckningsmattan i vardagsrummet med en hårtork. Fråga inte ens..
 
I förrgår så skulle jag laga en potatis i mikron åt O när tallriken helt plötsligt bestämde sig för att explodera. I mikron. Först trodde jag att det var potatisen, men icke. 
 
Igår diskade jag en form som användes till en lasagne dagen innan. Ställde den på tork. Den stod på tork hela dagen. Jag och O satt i köket under eftermiddagen, och så poff så ramlade formen ner i golvet och gick sönder. Helt utan anledning?! VAD är det som händer mig? Fruktar snart inte bara för mitt, utav även för andras liv. 

What a crazy gang we are

Alltså oj oj oj, jag vet inte ens var jag ska börja. I lördags var det dags för det stora midsommarfirandet i Hyde Park som vi har väntat, längtat och pratat om hur länge som helst. Jag åkte in till London extra tidigt för att hinna fixa en krans. Hittade en ganska direkt och vandrade sen runt lite i Covent Garden innan jag åkte vidare och mötte upp kända och okända ansikten vid Hyde park corner. Vi gick och handlade lite mat, slog oss ner bland alla andra midsommarfirare och njöt. Åt, drack, dansade runt en mänsklig midsommarstång och umgicks. Efter ett tag började det ösregna, så vi tog skydd under ett träd där vi sedan spenderade resten av kvällen. Trädet var inte direkt vattentätt, men vad gör det om hundra år.
 
Efteråt så åkte jag & Jennie hem till Linnéa i Egham. På söndagen så dök lite fler personer upp för att ha ett dagen efter-häng + hejdå-häng, för i måndags så åkte fina Linnéa tillbaka till Sverige. Pizza, glass, chips och cola. Så som det ska vara. Vi åt gott ute i trädgården, kollade på film och diskuterade allt ifrån vem som är snyggast i Snabba Cash till huruvida pingviner har knän eller inte. Vilka otroligt bra människor jag har hittat här borta alltså, ni skulle bara veta.