Kliv kliv överlev
I helgen hände det ganska så lite. I lördags åkte jag med min VM och O till Bluewater, de gick på bio och jag skulle shoppa svarta jeans. Blev dock inga svarta jeans, utan ett par till grå. Vädret har varit riktigt tråkigt. Regn och massor utav vind. I söndags blåste det så mycket att det kändes som att huset skulle kollapsa, så ingen var speciellt sugen på att gå utanför dörren. Igår hade jag ytterligare en ledig dag, så jag bestämde mig för att åka in till Bromley för att gå på bio. Vandrade omkring i några timmar, kollade runt i affärer och hittade en mysig park som jag tog ett varv i. Såg filmen tillsammans med massa omogna tonåringar, åkte hem, åt indiskt och skypeade lite. En rätt händelselös långhelg egentligen. 
 
Den här veckan samt nästa vecka har O påsklov, så denna vecka jobbar jag heldagar. På söndag tar jag dock mitt pick och pack upp till Edinburgh och möter upp Frida för en veckas ledighet och turistande! Längtaaaaar
 
(alltid lika kul att kolla igenom mitt bildbibliotek när O har fått låna min telefon.)

London by night
Igår hade min VM köpt ett travelcard för att åka till London för jobb under dagen, och så sa hon att jag kunde få det när hon kom hem om jag hade lust att hitta på någonting.Tog chansen och passade på att ta en kvällstur till London, såklart. Märks att jag inte har så stor koll på vart allting är och överskattar avstånden mellan olika ställen. Hoppade av på Waterloo east, tog tunnelbanan till Embankment (dvs en station) gick ner till London eye endast för att upptäcka att Waterloo station ligger precis bredvid London eye. Det var första onödiga turen. När jag njutit av utsikten lite så tog jag tunnelbanan till Charing cross för gå ner till Jubelee bridge och få en mer överskådlig utsikt över allting, och så visar det sig att det var så nära att det hade gått snabbare att gå från London eye till bron än att ta tunnelbanan. Jag hade verkligen för mig att det var längre, men icke. Skattade åt mig själv, men man lär sig av sina misstag antar jag! Fortsatte till fots mot Leicester square där jag satt och spanade på folk en stund innan det samlades en hel hop med folk runt två killar som skulle ha ett street performance på BMX. Väldigt imponerande. Stod och kollade en stund och gick sen vidare mot Piccadilly där en kille vid namn Chris och skulle ha en show. Ingen aning om vad det kallas, men han hade som en stor metallrockring som han sturrade runt i, om det ens ger någon mening. Han var riktigt duktig och underhållande, och när han var klar så gick alla därifrån utan att ge honom någonting när han plockade fram sin keps för att samla in lite pengar. Jag hade inte en enda krona med mig och jag fick så dåligt samvete och ont i magen när alla gick, så jag gick ändå fram till honom och berättade hur fantastisk jag tyckte han var. Han verkade uppskatta det, men kan ändå inte släppa att jag inte hade någonting att ge honom. "This is what I do, and this is how I make my living.
 
Är så himla kul att bara vandra runt i det här området, för det är allting någonting som händer. Efter Chris tog jag tunnelbanan till Oxford circus och vandrade omkring innan jag fick så ont i fötterna att jag bestämde mig för att åka hem. Kom hem vid 22:30 men lyckades inte somna förens ca en timme senare, så när klockan ringde klockan 7 imorse var jag skapligt trött. Men bara att kämpa på, imorgon är det ju lördag!

Staden där jag bor

Det är ju dock ingen stad, men ändå. Såhär ser det ut i mitt område. Ett väldigt stort men ändå litet bostadsområde. Massor med hus, inget att göra. Till skillnad mot hemma i Sverige där det varken finns hus eller något att göra. Så en liten uppgradering iallafall!