Världens sötaste skattkista.

I torsdags så var jag och mamma på seconhand för att fynda saker till trädgården, och då hittade jag denna underbara lilla låda som har fått bli en skattkista. Jag har älskat Nalle Puh sen jag var ca en meter lång, och att hitta denna för 14 kronor var ju bara för bra!
 

SOMMAR-FREAKING-LOV

Efter en liten besvikelse till avslutning i pingskyrkan med flera ostämnda instrument och vad som kändes som åratal av applåder så kunde jag äntligen säga att jag hade sommarlov!
Vi gick och kollade på studenterna när de hade "utspring", vilket i detta fall innebar gå ut utanför dörren och ropa lite. Det var endast en klass som sjöng studentsången, tråkmånsar.
Innan utspringet så stod dock detta charmtroll och dansade lite, och jag föll pladask. Barn är bra härliga!
 
Sist men inte minst så gick vi in på konsum och köpte avslutningsglass för sista gången som vi åt medan kollade vi på flaken som körde runt på stan! Jag hade dock inte tillräckligt med kläder och bestämde mig för att dra mig hemåt när mina armar började bli blå. Men glada var dom, helixpojkarna och flickorna! Bara 364 dagar kvar innan det är min tur, och nu har jag sommarlov!!

För de har tagit studenten!

Igår så drogs jag med på Hedemoras gymnasieavslutning/student och kollade när esteterna framförde sina uppträdanden. Rektorn för skolan höll sedan ett tal som fick mig att gråta av skratt pågrund av att det var så komiskt dåligt.
Efter avslutningen i kyrkan och Den blomstertid nu kommer så gick vi hem till posarn på bilden ovanför och lagade lite mat innan utspringet klockan 13. Vi fick sedan sällskap av några gamla klasskamrater till mig som efter lite skönsång och  dubstep-låtande snällt skjutsade oss tillbaka till skolan. I en BMW.
Utspringet var lika högljutt och fyllt med sjungande studenter som vanligt, och efter många kramar och grattis till både familjens student och mina vän-studenter (fint ord, jag vet) så åkte vi och firade lite med god mat och jordgubbstårta. Det blev en väldigt varm och lyckad dag!