kattvakt

Spenderar helgen i Stockholm med mamma och denna filur. Ganska speciella filur. Agerar kattvakt och passar på att göra staden medan vi ändå är här. Idag betade vi av kungens kurva. 4,5 timmar shopping sliter på fötterna. Rehabiliterar med en kopp te!

bananpannkaka

Det är inte varje dag en får plugga genom att laga mat. God mat dessutom! Snart är mitt gymnasiearbete färdigt, och jag kan inte ens börja beskriva hur skönt det ska bli att ha det ur världen. Jag har alltså gjort en tidning som riktar sig till oss som ska ta studenten och som inte vet vad vi vill göra sen, plus lite annat smått och gott. Detta är ett utav tre recept jag har med. Billig och nyttig studentmat!
Bara en miljard andra saker att göra innan studenten. Suck.
Receptet:
1 banan
1 ägg
1 dl havregryn
1/2 till 1 dl havremjölk (eller någon annan typ av mjölk)
 
Mixa, stek, klart. Jag pyntade med lite banan och florsocker, men du kan ha på precis vad du vill.

sen senast vi hördes av

har jag varit i Norge. no surprise there. grillat och haft snöbollskrig vid fjorden, shoppat, fått ben i maten på en restaurang.
varit på fjälltur med den norska familjen. åkt längdskidor som gled bakåt istället för framåt på ett dimigt berg, ätit tacos, kollat på vasaloppet och spelat plockepinn.
ätit MASSOR med mat. både nyttig och onyttig, men framförallt god. mmmmh
varit i Danmark med min käraste. vandrat längs ströget och ätit kyckling i pita på shambalahala eller något snarlikt. fyndat och haft det mysigt. 
ätit mer mat. frukost på danmarksfärja och våffla på pinne. danskar är bra underliga. och omöjliga att förstå.
kommit hem och sett våren blomma ut, för att i nästa sekund behövt pulsa i 15 cm snö.
och störst av allt passerat dagen då för två år sedan jag blev hans och han blev min. hur kan det redan ha gått två år? han är allt bra fin den där norrmannen.