En dag på skidor!

Idag vaknade jag upp till detta vackra landskap. Att ha en mamma som bor på landet har sina fördelar! Gick upp  tidigt i morse för att åka mot Kungsberget för att åka slalom med härliga människor. Jag har prioriterat att åka snowboard de senaste två åren, så jag hade helt glömt bort hur kul det är att stå på ett par skidor! Endast en mindre olycka i liften och en störtloppsvurpa inträffade, annars kom vi därifrån hela :)

Min finaste.

Om jag inte räknar med min pojkvän så är min katt den absolut bästa pojken i hela världen. Han har funnits här i snart 11 år utav mitt 18åriga liv, och han är världens bästa katt. Trots att han har gett mig x antal ärr. Idag får jag äntligen träffa honom igen eftersom att jag ska spendera mitt sportlov hemma hos mamma. Mysigt värre!

En bra start på lovet!

Igår började jag mitt sportlov med att hänga lite på kupolen med Anna där jag lyckades hitta denna snygga tröja för endast 100 riksdaler! Jag kollade på exakt samma tröja fast i marinblå under mellandagsrean, men priset var då fortfarande lite för högt enligt mig. Gick in i affären i går endast för att se om de fortfarande hade tröjan kvar, och lyckligtvis så hade de 3 stycken kvar i grönt för ett ännu lägre pris! Lycka!