Super Barbie

Idag började vi dagen med att gå till parken för att hänga lite i det underbara vädret. Sol och plusgrader, bäst. O har nog den vildaste fantasin jag någonsin stött på. Jag tror vi var där ca 1-1,5h innan vi gick, och under den tiden så var jag ca 5 olika superskurkar medan hon var hjälten, jag gick på restaurang och fick bland annat tigerbiff och elefant med apsås, fick både take away och eget bord. Jag var förare till ett rymdskepp och fick vara motor i linbaneåkandet. Hur mycket energi finns det i ett barn egentligen? Efteråt så gick vi till apoteket, för jag har blivit förkyld. Såklart. Köpte lite nässpray och halstabletter, så nu ska här kureras.
När min värdmamma kom hem så skulle jag plugga lite. Vi har satt en regel om att när min dörr är stängd så får O inte komma in, för då behöver jag vara ifred. När min dörr är öppen så vill hon inget hellre än att göra vad som helst, på mitt rum. Så när jag satt och pluggade så hörde jag någonting som lät vid dörren, och in kom ett brev genom dörrspringan. Ingen hade ju trots allt sagt att hon inte fick försöka kontakta mig trots att min dörr var stängd.
Mycket kretsar kring Barbie, så jag tänkte att eftersom att hon blir uttråkad så lätt så skulle vi kunna hitta på någonting som hon gillar och som kommer att ta lång tid att genomföra. Hon älskar att göra egna filmer med sina leksaker, så vi drog igång projektet "Super Barbie" som kommer att bli en serie i några delar. Och imorgon ska vi ta med leksakerna till parken för att göra filmen "Jungle Barbie". Spännande det här. Och hon ville spela Barbie-spel på min dator, så vi hittade någon mystisk sida med spel på som säkert givit min dator oändligt många virus, men sånt är väl livet antar jag.