26.09.15

Imorse packade jag en matsäck, snörade skorna och vandrade över fallna löv till tåget för att spendera en något oplanerad dag i London för mig själv. Trots att det se väldigt höstigt ut så är det förvånansvärt varmt ute, så jag fick ganska direkt ta av mig min jacka som inte ens borde räknas som en jacka pga är tunn som en plastpåse.
Hoppade av vid London bridge och började med att gå igenom Borough market (som för övrigt är fantastisk, varför har jag aldrig varit dit innan?!) innan jag följde Themsen till Millenium bridge där jag slog mig ned för lunch och observerade alla människor som gick förbi. 
Fortsatte sedan min promenad längs Themsen och hamnade mitt i en kinesisk matmarknad där du endast kunde betala med ris-tokens som jag för det första inte har någon aning om vad det är eller var du kunde få tag på dem. Strax därefter nådde jag dock mitt första planerade stopp - Southbank centre book market. Jag blev dock lite förvånad (och även besviken) när jag upptäckte att priserna på dessa begagnade böckar nästan var lika höga som hos Waterstones. Nåja, vad är en bal på slottet. 
Vandrade förbi Charing cross upp mot Leicester square för lite mer second hand-boks-shopping. För andra gången denna månad så har jag gjort misstaget att inte läsa vad som finns i bokaffären innan jag går in, och gör idag därför EXAKT samma sak som jag gjorde för ett par veckor sedan. Tänker för mig själv "åh, denna bokaffär ser mysig ut", går in och inser att det är en bokaffär som endast säljer böcker och föremål för häxkonst och magi och vem vet vad. Så återigen gick jag in, insåg var jag hade hamnat, låtsades som att jag inte alls hamnat fel för att sedan med blicken ned i marken smyga ut ur affären. Hej och hå.
#1 / / Malin:

Kul att få se din lilla utflykt i bilder 😊