Helgen kom och den gick

I lördags blev jag medbjuden på lunch i Streatham hemma hos vänner till familjen. Det var otroligt varmt ute och jag hade dumt nog en långärmad klänning på mig. Svettigt värre. Men jag fick god mat och dricka, fick småbarnsgosa och fick socialisera mig lite efter en veckas isolering, typ.
Igår när jag vaknade så låg jag kvar i sängen ett bra tag innan jag besämde mig för att gå upp. Så fort jag öppnade min sovrumsdörr så kom min värdmamma och sa "Ta på dig ett par skor, vi ska gå och äta frukost. Du kan gå i din pyjamas. Vi har väntat på att du ska vakna!!" För tydligen så hade vi knappt någonting ätbart hemma överhuvudtaget, så vi gick ner på ett café här på vår gata och åt en proper English breakfast. Inte helt fel-
Efter det hade jag egentligen tänkt stanna hemma, både för att jag inte haft en oplanerad helgdag på flera månader samt att jag är ganska luspank. Men tanken på att sitta i sängen hela dagen gav mig panik, så jag tog mig ändå in till Camden för att gå runt på marknaden och för att skingra tankarna. Allt eftersom så droppade lite vänner in för att joina mig i äventyret. Efter några timmar så drog sig några vidare, och tillslut så var jag och Tintin ensamma kvar på Camdens ganska tomma gator. Vi hade egentligen ingen större lust att åka hem, så vi hamnade på King's cross station. Alla vet vad som finns där. HARRY POTTER. Klockan var nästan 21, men kön till att fotograferas vid vagnen var ändå oändlig. Till och med affären var öppen, så vi skippade vagnen och gick runt och kollade på trollstavar och tekoppar istället. Spontanitet är ändå bland det bästa jag vet.